Budai legénylakás – luxus kivitelben

Egy rendkívül különleges megbízás került a tervezőasztalomra, amikor egy elismert sportoló budai lakását kellett megálmodnom egy kimagaslóan magas színvonalú időszakos otthont biztosítva számára. Ebben az ingatlanban jellemzően rövid ideg tartózkodik csupán, Magyarországon töltött rövid időszakokban, így nagyon fontos volt igazán kényelmessé és személyessé varázsolni, hogy hazaérkezésekor valóban megpihenhessen itt;

Tervezést „a kevesebb, több” jegyében próbáltam végigvinni, hiszen egy modern, kényelmes teret szerettem volna alkotni, ahol nem a díszítettség és a tarkaság dominál, hanem egy hívogató, exkluzív környezet határozza meg a karakteres okos otthon alapját. Így a design fő vonalát egy gladstone tölgy dekorpanelből készített falburkoló-rendszer adja, mely egyértelműen megalapozza a lakás modern hangulatát.

Ezt kiegészítendő, hátulról megvilágított Onyx paneleket terveztem a konyha és a fürdőszoba falaira, sőt a munkapult is ebből az anyagból, valamint megvilágított üvegből készül. Az egyik falon tükörborítás található így ezutóbbi anyagok hozzák be a térbe a légies és könnyed hatást.

Nappali – konyha – előtér
Üveg reggeliző-pult, Impozáns, megvilágított Onyx hátfalpanelek
Fekete akril borítású gardróbfront beépített TV-vel
Megvilágított Onyx burkolat a falakon
MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter