Vélemények

Perneczky Regina belsőépítész hölgyet két új építésű társasházi lakás belső tereinek megtervezésével bíztam meg. Mindkét folyamatba közvetlenül a vásárlást követően kapcsolódott be, így az első ingatlan szabálytalan alapterületének, valamint a második lakás kis méretének ellenére minden funkciónak megfelelő élettereket tudtunk kialakítani. Munkája során teljeskörű tervezésre volt szükség, így pl. a világítás megtervezése, elektromos rajzok készítése, harmonikus belső terek megálmodása (burkolatok, falak színei, tapéták), a bútorok kiválasztása, illetve igény esetén egyedi bútorok tervezése is jellemezte tevékenységét. Elképzeléseiről látványterveket készített, melyeket az első ingatlan esetében a teljes tervdokumentációval együtt a rendelkezésemre bocsájtott.

A második ingatlan tekintetében művezetéssel is megbíztam őt, így előbbi tevékenységei tovább bővültek a kivitelezőkkel, szakemberekkel (pl. burkoló, festő, villanyszerelő, bútorasztalos) történő egyeztetésekkel, kapcsolattartással. Mivel nem volt lehetőségem hetente – vagy akár naponta – többször az építkezés helyszínére mennem, ezért roppant nagy segítség volt számomra, hogy a tervek pontos ismeretének birtokában Regina minden igényt kielégítően meg tudta válaszolni helyettem a felmerülő kérdéseket. Kapcsolati hálója révén olyan boltokat és gyártókat tudott ajánlani, ahol kifogástalan minőségű termékeket jutányos áron vásárolhattam meg. Sőt, bizonyos esetekben ő folytatta le az üzletekkel történő párbeszédet, valamint az árucikket is maga hozta el a szaküzletből.

Nem utolsósorban mindezt rendkívüli profizmussal, óriási együttműködési kedvvel és maximális körültekintéssel tette, így biztos vagyok benne, hogy amennyiben a jövőben ismét lakásvásárlásra, felújításra vagy esetleg házépítésre adnám a fejem, ismét megkeresném őt, hogy ötleteivel, meglátásaival és nagy tapasztalatával segítse a folyamatot.

D. Milán

 

 

 

Regina egy lakás teljes belső kialakításában és 20 éves házunk felújításában is segítségünkre volt. Finom igényesség, harmónia, célszerűség és praktikusság jellemzi az általa kialakított tereket. Kedves személyiségével az egész családunkat levette a lábáról, ötletei nyomán sikerült a kialakításokat anyagilag is elfogadható határok közé szorítani.

A mesteremberekkel kellő határozottsággal kommunikál, a megfelelő szakember csapat összeszedésében is segítségünkre volt. Rendkívül precíz, pontos és megbízható egyéniség így gyorsan és hatékonyan tudtunk haladni közös munkáink során. Szakember segítsége a design kialakítása során pluszköltségnek tűnhet, ugyanakkor ésszerű ötletei gyakran a költségek csökkentését is jelentik.

Nagyon tetszett, hogy a család lehetőségeit és igényeit maximálisan figyelembe vette, így családunkhoz illő harmónikus belső tereket alakított ki. A végeredmény pedig magáért beszél, a Regina által kialakított otthonba jó hazatérni.

M.Vera (nagycsaládos anyuka)

 

Mielőtt Regina segítségét kértük lakásunk építkezésével kapcsolatban, még nem sok tapasztalatom volt a lakberendezői munkáról, s remélem nem bántódik meg, de valahogy felesleges luxusnak éreztem ezt a szolgáltatást.
Azonban mióta igénybe vesszük a segítségét, gyökeresen megváltozott a véleményem, hiszen a szakértelme nem a díszpárnák színének és méretének meghatározásában bontakozik ki, hanem mindent, hangsúlyozom mindent tud egy építkezéssel kapcsolatban. Férfiakat megszégyenítő módon jártas a felmerülő összes kérdésben, legyen az az elektronikai hálózat kiépítése, fűtés, burkolás stb. Rengeteg praktikus tanácsa, ötlete van, amit a mi igényeinkhez mérten, velünk sokszor, de csak a szükséges esetekben egyeztetve fogalmaz meg.

Számomra rengeteg segítséget nyújtott minden területen: a villamos hálózat megtervezésénél, burkolók kiválasztásánál, színek, konyhabútor megtervezésénél és még folytathatnám a sort. Szinte minden terhet levesz a vállunkról, tárgyal a munkásokkal, építtetővel, minden felmerülő kérdésben elsősorban őt zaklatják. Megvásárolja és kiválasztja a szükséges anyagokat, természetesen velünk minden esetben egyeztetve.
Végtelenül körültekintő, semmi nem kerüli el a figyelmét, precíz, türelmes, de határozott.

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mi nagyon meg vagyunk elégedve 🙂

                                                                                                                              M. Á.

 

Nagy fába vágtuk a fejszénket családommal, amikor az évekkel korábban Toszkánában átélt élmények hatására úgy döntöttünk, hogy egy, a városunk központjában elhelyezkedő lakást úgy alakítunk át, hogy a végeredmény egy Toszkán hangulatú otthon legyen.
Az elképzelés tehát megvolt, de a megvalósításához úgy gondoltuk, hogy szakember segítségét is igény bevesszük.
Ekkor fordultunk Reginához, akiről már első találkozásunk után éreztük, hogy személyében megtaláltuk a megfelelő szakembert. Ez az érzés együttműködésünk hónapjai alatt meggyőződésünkké vált.
Szakmai felkészültségén túl barátságos személyisége, figyelmessége, rugalmassága egy jó hangulatú és eredményes kapcsolat kialakulását eredményezte. Miközben saját elképzeléseinket, kéréseinket is figyelembe vette a tervezéskor, meglátásai, ötletei révén – amelyeket folyamatosan egyeztetett velünk – szépen rajzolódott ki a megálmodott Toszkán élettér a lakásban.
Amikor az ötletelések, egyeztetések végeredményeképpen elkészült térbeli látványtervet néztük, azzal a stílussal, hangulattal találkoztunk, amiről a kezdetekkor álmodoztunk. A lakás elrendezése, az előnyösen megváltoztatott belső tér, a stílusos burkolatok, bútorok, kiegészítők külön-külön és összhatásukban is Toszkánát adták vissza számunkra.
Már csak egy olívafa kell egy fadézsában az erkélyre!
 
Köszönjük Regina!
Ulrich család

 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter