Rólam

 

A kényelmes, hangulatos, személyiségünket hitelesen visszatükröző otthon megteremtése az élet egyik legszebb, legérdekesebb élménye lehet – egyben az egyik leghálásabb tevékenység is, hiszen életterünk velünk együtt növekszik és változik.

Hosszú évek óta keresem, tanulom azokat az ötleteteket, újdonságokat, tanulságokat, melyek élhetőbbé, hangulatosabbá, funkcionálisabbá, vagy egyedibbé teszik közvetlen környezetünket; mely végül hatást gyakorol mindennapi életünkre, munkánkra, a hangulatunkra, vendégeinkre, vagy éppen a kreativitásunkra.

Munkám során azzal foglalkozom, hogy segítsek a Megbízóimnak abban, hogy az a miliő, ahol élnek, vagy dolgoznak a lehető legjobban szolgálja a életformájuk igényeit, kényelmét.

Ez a tevékenység nagyon sokrétű. Hiszen természetesen nem elegendő, kiválasztani a legszebb színt, vagy a legkényelmesebb kanapét.

Az egyik legfőbb feladatom, hogy a Megbízók legjelentősebb szempontjai, a fix műszaki paraméterek, az előre nem látható körülmények, a funkcionalitás és praktikum, a költségvetési keretek, a berendezés, a fények, a színek, s minden kiegészítő végül ízlésesen formálódjon egy tökéletes harmóniává, mely azonnal hívogató és kellemes benyomást kelt mindenkiben, aki belép az ajtón.

S a Tulajdonos úgy érkezhet megújult otthonába, hogy az első pillanattól úgy érzi minden a helyén van, s minden tökéletesen az Ő igényeire van szabva.

Mert a valódi luxus a harmónia és a kényelem érzete! Az emlékek, személyes tárgyak másokkal való megosztása pedig stílusunk egyik legtermészetesebb kifejezési formája.

Perneczky Regina vagyok. Lakberendező.

Üdvözlöm honlapomon.

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter